DeFacto’nun ilk özel koleksiyonuna Buse Terim imzası

Dünya markası olma yolunda hızlı bir değişim içine giren DeFacto, yeni dönemde modacı ve trendsetterlarla işbirlikleri yaparak kadın koleksiyonlarına farklı bir bakış açısı kazandıracak. Modayı lüks olmaktan çıkarıp, herkes için ulaşılabilir kılmak isteyen DeFacto, ilk koleksiyonunu moda danışmanı Buse Terim’le hazırladı.

“Buse Terim for DeFacto” koleksiyonu, moda trendlerine anında ulaşmak ve bütçelerini zorlamadan stil sahibi olmak isteyen kadınlara özel seçenekler sunacak. DeFacto için, 2015 sonbahar-kış sezonunun moda trendlerini yansıtan bir koleksiyon hazırlayan Buse Terim, DeFacto kadınına moda konusunda ilham verecek.

Global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden Türkiye’nin en büyük hazır giyim ve moda markalarından DeFacto, kadınlara özel koleksiyonlar sunmak için yeni iş birliklerini hayata geçiriyor. Daha şık ve göz alıcı olmak isteyen kadınlar için, modayı lüks olmaktan çıkarma ve fark yaratan seçenekler sunma hedefiyle yola çıkan DeFacto, ilk sürprizini moda danışmanı Buse Terim’in hazırladığı “Buse Terim for DeFacto” isimli koleksiyonla yapıyor.

“Buse Terim for Defacto”nun tanıtım gecesi, DeFacto Perakende Grup Başkanı İhsan Ateş ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Derya Sevgin Palamutçuoğulları’nın ev sahipliğinde, 5 Kasım akşamı The Seed’de gerçekleşti. Fatih-Fulya Terim, Volkan Bahçekapılı, Merve- Ahmet Baran Çetin, Emre – Tuğba Belözoğlu, Mert Vidinli, Revna Demirören, Murat Boz ve Gökhan Şükür gibi pek çok ünlü ismin katıldığı geceye DJ Murat Tokuz da müzikleriyle renk kattı.

Asi siyah deri parçalar, püsküller, ekose gömlekler… Buse Terim yeni koleksiyonunda 70’leri yeniden yorumluyor

Buse Terim for DeFacto koleksiyonunda bohem ve zamansız trend rock chic temaları öne çıkıyor. Renkler ağırlıklı olarak nötr-toprak tonlardan oluşurken, siyah deri parçaların asi duruşu ve spor kesimlerle güncellenen pastel tonlar göze çarpıyor. 70’lerden güçlü esintiler taşıyan olan koleksiyonda; maxi elbiseler, güderi ve shearling dokular, flare jeanler, detaylarda ise püsküller ve düğmeler ile fermuar ve bağcıklar (lace-up) dikkat çekiyor. Deri skinny pantolon, klasikler arasından vazgeçilmez biker ceket, ekoseli gömlekler ve hırkalar da koleksiyonun cool duruşunu ortaya çıkarıyor.

Koleksiyonun tamamlayıcı unsurları arasında aksesuarlar da önemli rol oynuyor. Baskılı deri eldivenler, püsküllü çantalar ve botlar, bere ve western şapkalar, tokalı flat-biker botlar, maskülen oxford modeller, büyük küpe seçenekleri ve ihtişamlı kolyeler, sade görünümü zenginleştirmek ve mix&match oyunlarla stilini farklılaştırmak isteyenlere trendy ve şık seçenekler sunuyor.

Defacto kadınına özel stil önerileri

Buse Terim, özel koleksiyonun yanı sıra, kendi stilini oluşturmak isteyen kadınlara, her gün ve her okazyon için uygulayabilecekleri kombin önerilerinde bulunacak ve şıklık fikirleri verecek. Trendlerdeki hızlı değişimlerin de anında takip edilmesini sağlayacak öneriler, DeFacto’nun tüm sosyal medya platformlarından paylaşılacak. Böylece DeFacto kadını kendi stilini yaratmak için ihtiyacı olan ürünlere ve bunları doğru kombinlerle kullanmasını sağlayacak önerilere DeFacto ile kolayca ulaşabilecek. DeFacto ile işbirliğine 2016 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırladığı farklı tasarımlarla devam edecek olan Buse Terim, DeFacto kadını için Yılbaşı, Sevgililer Günü gibi özel kutlamalar için de yeni koleksiyonlar hazırlayacak.

Derya Sevgin Palamutçuoğulları: “Farklı bakış açıları ile koleksiyonlarımızı zenginleştirecek, lüks algılanan modayı tüm kadınların tüketimine sunacağız”

Koleksiyon tanıtımında bir konuşma yapan Defacto Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Derya Sevgin Palamutçuoğulları, modanın artık lüks olmaktan çıkıp herkes için ulaşılabilir olmasını istediklerini söyledi. , Bunun için önde gelen modacılarla ve stil danışmanlarıyla iş birlikleri yaparak, DeFacto kadınını farklılaştıracak koleksiyonlar hazırlayacaklarını belirten Palamutçuoğulları, “Her ortamda dikkat çekici olmak isteyen kadınlar, DeFacto’nun yeni koleksiyonlarında kaliteli ve tasarım ürünlere kolayca sahip olsun, dünya moda trendlerini eş zamanlı olarak bizden öğrensin istiyoruz. Bu nedenle başlattığımız işbirliklerinin ilkini dünya trendlerini belirleyen global kuruluşların trendsetter listesinde yer alan, yabancı markaların bu trendsetter özelliği nedeniyle işbirliği yapmak üzere başvurduğu bir isim olan Buse Terim’le hazırladık. Kendi stilini yaratmak isteyenler, bu koleksiyondan ve Buse Terim’in önerilerinden ilham alacak.” dedi.

Buse Terim: “Defacto kadını her yerde şık, her yerde çok moda olacak!”

Türk kadınının DeFacto ile modayı yakından takip edebilmesini sağlayacak özel bir koleksiyon hazırladıklarını belirten Buse Terim: “Kadınlara giydiklerini nereden aldıklarının, hep nasıl çok şık göründüklerinin sorulacağı, aynı zamanda “gerçekten bu fiyata mı aldın” diye şaşırtacakları, kendilerini daha iyi hissedecekleri bir koleksiyon oldu. Daha özgür ve daha şık kıyafetleri, dünya modası ile aynı renk ve biçimleri yakınında bulmak isteyen kadınların ihtiyaçlarına cevap olacak bir koleksiyon. Artık dileyen herkes, şu anda dünyada öne çıkan trendleri Buse Terim for DeFacto koleksiyonuyla DeFacto mağazalarında bulabilecek.” dedi.

Fatih Terim: “Buse ile gurur duyuyorum”

Buse Terim for DeFacto’nun tanıtım gecesine katılan Fatih Terim, “Buse Terim uzun zaman önce rüştünü ispat etti. Ben de bugün Buse Terim’in babası olarak burada bulunmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

defacto

DeFacto Hakkında:

2003 yılında Ozon Group tarafından kurulan DeFacto, 10 yılda 1 milyar TL’lik büyüklüğe ulaşarak, Türk hazır giyim ve moda sektörünün en önemli markalarından biri oldu. Bugün Türkiye’de 63 şehirde 277, yurt dışında 9 ülkede 35 mağaza ile hizmet veren DeFacto, dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.