“Deepsixjeans” iddialı geliyor!

Burcu Esmersoy Bahar Şer’i ele verdi.

Yaklaşık 2 yıldır çalışmaları devam eden ve bütün dünyada iddialı bir çıkışa hazırlanan Jean Markası için son aşamaya gelen Cemiyet ve iş dünyasının sevilen ismi Bahar Şer, markanın yüzü olması düşünülen Burcu Esmersoy’un katalog çekimlerindeki fotoğrafları paylaşmasıyla bütün hesaplarını değiştirdi..

blank
Burcu Esmersoy – Bahar Şer

OCAK AYINDA TANITIMINI BÜTÜN DÜNYAYA YAPACAK

Deepsixjeans olarak Ocak ayında tanıtımı yapılması planlanan katalog çekimleri geçtiğimiz günlerde ünlü bir fotoğrafçı tarafından yapıldı. Burcu Esmersoy çekim sırasında asistanına sosyal medya için çektirdiği fotoğrafları yayınlayınca Markanın sahibi Bahar Şer tanıtım ile ilgili bütün planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Burcu Esmersoy’un paylaşımı sonrasında instagram hesabı kilitlenen iş kadını Bahar Şer instagram hesabını bir kaç saatliğine askıya kapatıp tekrar açtı. Türkiye’de bir kaç mağazada satışa çıkacak olan Jean markası Dünya sosyetesinin alışveriş yaptığı dünya mağazalarında satışa çıkarılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.