‘Dayan Yüreğim’de heyecan artıyor

Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği ‘Dayan Yüreğim’ 5’inci bölümü ile 3 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Fox’ta.

REMZİ’NİN KADERİ ELVAN’IN ELİNDE

Elvan, kayınbiraderi Remzi’nin bıçaklı saldırısından kılpayı kurtulur. Elvan oğlu Selim’i almak için Remzi’nin evine gider ve bir kez daha karşı karşıya gelirler. Remzi, Selim’i vermemek için direnince tartışma karakolda biter. Remzi’nin geleceği, Elvan’ın vereceği karara bağlıdır.

FUAT’IN YALANI ORTAYA ÇIKIYOR

Aysun’la mutsuz evliliğini daha fazla sürdürmek istemeyen Av. Fuat, boşanma kararı alır. Fuat bir yandan kendi hayatındaki problemlerle uğraşırken diğer yandan Elvan’a destek olmanın yollarını aramaktadır. Ama artık bu çok zordur çünkü Elvan, Fuat’ın iyi niyetli de olsa, yalanını öğrenmiştir.

AŞK DA ENGEL DE BÜYÜK

Elvan’ın kızı Seray, kardeşinin sakat kalmasına neden olduğunu bilmediği Atıf’a aşık olur. Atıf’ın anne ve babası İnci ve Ekrem, Atıf’a belli etmeden bu ilişkiyi bir an evvel sonlandırmak isterken, Atıf’ın kendilerini duyduğundan haberleri yoktur. Öte yandan Seray’ın kuzeni Rıfat’ın gözü de her an Seray’ın üzerindedir. Kafede, Atıf ile Seray’ın yakınlaştığı bir anda kapı açılır ve içeri Rıfat girer…

DAYAN YÜREĞİM | 5. BÖLÜM | 3 MART CUMA | 20.00 |FOX

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.