Davut Güloğlu: Onlar etek giymiş erkekler

Davut Güloğlu darbeye karşı sert tepki göstererek kendisini mahkemeye verenler için ‘Onlar etek giymiş etek! Onlar eteğin altına saklanan adamlardır’ dedi.

Darbe karşıtı mesaj yayınlamayan ve ilk günlerde sessiz kalıp geç paylaşım yapan ünlülere sert tepki gösteren Davut Güloğlu’ndan yeni bomba açıklamalar geldi.Uçankuş TV HaberKoordinatörü Sinan Güzel’e konuşan Davut Güloğlu şu sözleri sarfetti:

“BU ÜLKEDE EKMEK YİYEN YALAKALAR”

“Halkın seçmiş olduğu, halkın istediği, halkın sokaklara dökülerek istediği demokrasiyi; kalkıp da tanklarla, vatan hainleriyle beraber hangisi kazanacak diye bekleyen, oturup köşesinde buna sessiz kalınca kim kazanacak? Sonra da kim acaba başarılı olacak diye bekleyip, sonra ‘Evet biz de vatanseveriz’ diyen insanlara benim lafım. Yani iki yüzlü insanlara benim lafım. Ve bunu yapanların hepsi de bu ülkede ekmek yiyen yalakalar… Biz de geride kalan insanlarız. Geride niye kalıyoruz biz? Biz dik duran insanlarız. Biz onun bunun kapısına gidip el öpen yalakalık yapan insan değiliz. Vatan demek namus demek. Eğer huzurlu uyumak istiyorsak bu ülkede birlik olacağız, bir olacağız.

BEN ORADA ÖLEBİLİRDİM

Ben o günün akşamı, evde otururken, televizyon açıkken, inanamadığımız bir olayı yaşarken şakadır herhalde bu dedim, biz bittik. Geleceğimden şüphe ettim, çocuklarımdan şüphe ettim. Ülkemiz ne kadar gerileyecek! Ülkemize yapılan bu hainliği, şerefsizliği nasıl bu kadar rahatça yapılırken bu hainlere nasıl dur diyeceğiz diye düşünürken… Ben nerede olduğumu belirttim. Hangi yakada olduğumuzu… Vatan için sokağa düştük hepimiz. 11 kardeşle beraber ve çocuklarımızla beraber. Ayrım yapmadım. Ben de orada ölebilirdim, oğlum da ölebilirdi. Vatana canımız feda olsun.

“HER GECE AĞLAYARAK SOKAĞA ÇIKTIM”

Hainlik yapanların hepsine hain diyorum. Kimseden de korkmuyorum. Vatanıma yan gözle bakanın gözünü çıkarırım. Her gece ağlayarak sokağa çıktım. Biz bir parti için sokağa çıkmadık, biz vatanımız için sokağa çıktık. Biz böyle olmasaydık Türkiye şu an çok farklı durumlardaydı.

“ONLAR ETEK GİYMİŞ ERKEK”

Hain olup zaten beni mahkemeye veren insanın hain olduğu ortaya çıkacak. Kim beni mahkemeye veriyorsa haindir zaten. O biliyor kendini. O kendini fişlemez. Instagram’da bayraklarını yorumsuz atan o arkadaşlar nasıl kendilerini fişlemediği gibi beni mahkemeye verip fişlemezler. Bunlar delikanlı değiller. Onlar etek giymiş etek! Onlar eteğin altına saklanan adamlardır, onlar televizyon karşısında ekmeğini yağını balını yeyip orada vatanseverliği, Atatürkçülüğü oynuyorlar. Atatürkçülük böyle olmaz. Nerededir bunlar; Atatürk’ü savunan insanlar!..”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.