Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak’tan sürpriz proje!

Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak’ın “Elma Dersem Çık “ kitabından derlediği, Türkiye ve Avrupa’da birçok kez sahnelenen semineri şimdi de beyaz perdeye taşınıyor.

Yapımcılığını Zafer Balkaya ve Fatih Aysal’ın üstlendiği projenin yönetmenliğini ise İzzet Başlak yaptı. Çekimi 14-15 Eylül tarihlerinde Maslak Sahne’de gerçekleşen semineri ile aynı anda yapıldı. Yapım yıl sonunda beyaz perdede izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

blank
Aşkım Kapışmak

Çıktığı günden bu yana Dünya’da ve Türkiye’de büyük ses getiren kitabı için “Bir eserimi önce sahneye,sonra da bir sinema filmine taşımak benim için en büyük hayaldi” diyen Aşkım Kapışmak, başka sürprizlerinin de olacağının sinyallerini verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.