David Bowie’nin “No Trendy Réchauffé” albümü 20 Kasım’da dinleyicilerle buluşacak

Müzik ikonlarından David Bowie’nin, “Brilliant Live Adventures” serisinin ikinci albümü olarak Aralık 1995’te Birmingham’da kaydettiği “No Trendy Réchauffé”nin canlı albümü 20 Kasım’da dinleyicilerle buluşacak.

“No Trendy Réchauffé” (Live Birmingham 95), Bowie’nin 1990’lardan altı canlı albümden oluşacak olan “Brilliant Live Adventures” serisinin ikinci yayını olarak dinleyicilere sunulacak.

Artfulliving‘in Pitchfork‘ten aktardığı habere göre; Albüm, canlı sete ek olarak o dönemde tekli olarak piyasaya sürülmesi planlanan “Hallo Spaceboy” şarkısının ikinci bir versiyonunu da içerecek.

1995’TE KAYDEDİLDİ

“No Trendy Réchauffé” albümünün canlı performansı Big Twix Mix Show festivalinin bir parçası olarak 13 Aralık 1995’te Birmingham’da yer alan National Exhibition Centre’da kaydedilmiş.

İlk canlı albüm, “Ouvrez Le Chien” (Live Dallas 95), temmuz ayında paylaşılmıştı.

20 KASIM’DA YAYINDA

“Brilliant Live Adventures” serisinin ikinci canlı albümü “No Trendy Réchauffé” (Live Birmingham 95), 20 Kasım’da dinleyicilerle paylaşılacak. Üçüncü canlı albüm ise yıl sonundan önce tamamlanacak ve 2021’de yayımlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.