David Beckham’dan ‘Marka Evliliği’ suçlamalarına tepki

David Beckham, Victoria Beckham ile evliliklerinin sürmesinin ‘Beckham markası’nın korunmasına bağlanmasına tepki gösterdi.

Ünlü eski futbolcu David Beckham, eşi Victoria Beckham ile evliliği konusunda yapılan bazı yorumlara tepki gösterdi.

BBC Radio 4’da yayınlanan “Desert Island Discs”in 75. Yılı dolayısıyla programa katılan David Beckham, evliliği ve hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beckham’ın açıklamaları şöyle: “İnsanlar uzun yıllardır bizim “Beckham markası” yüzünden evli kaldığımızı zannediyor. Tabi ki böyle değil”

“Biz birbirimizi sevdiğimiz için bir aradayız. Biz 4 tane harika çocuğa sahip olduğumuz için bir aradayız”

Beckham, programın sunucusu Kirsty Young’a “Biz güçlü bir aileyiz. Güçlü ebeveynlere sahiptik ve bizi doğru değerlerle büyüttüler. Evliliklerde zor zamanlar tabi ki olabilir. Fakat biz birbirimize saygılıyız. Sıkıntıları bir aile olarak birlikte çözebiliyoruz” açıklamasında bulundu.

Beckham çifti 1999 yılında evlendi ve toplam 4 çocuğa sahip.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.