DasDas’ın merakla beklenen yeni oyunu ‘Deli Bayramı’na yoğun ilgi

Tiyatroseverler, ekim ayında kendi sahnesine dönen DasDas’ın merakla beklenen yeni oyunu ‘Deli Bayramı’na yoğun ilgi gösterdi. Süpervizörlüğünü usta sanatçı Metin Akpınar’ın yaptığı oyunun sahneleneceği 1 ve 2 Ekim akşamlarının biletleri, kısa sürede bitti.

Geçtiğimiz günlerde ekim ayı programını duyuran kültür sanat ve eğlencelinin merkezi DasDas, sezon boyunca kapalı gişe oynanan oyunları ve iki yeni prodüksiyonuyla tiyatroseverlere dopdolu bir program sundu. Yeni sezonun ön plana çıkan oyunlarından DasDas’ın yeni prodüksiyonu ‘Deli Bayramı’nın ilk iki günkü temsillerinin biletleri kısa sürede tükendi.

Turgut Özakman’ın 1987 yılında kaleme aldığı ‘Deliler’ oyununun günümüze uyarlandığı ve tüm karakterlerin DasDas’ı ele geçireceği ‘Deli Bayramı’nda deliler, 1980’li yıllara da göz kırparak komedinin gücünü bir kez daha hatırlatacak.

Yönetmenliğini Mert Fırat’ın üstlendiği ‘Deli Bayramı’nın zengin oyuncu kadrosunda Alper Baytekin, Ayşegül Cengiz, Büşra Alnıtemiz, Cansu Boz, Didem Balçın, Erdi Güçlü, Hande Özkurt, Kadir Burak Baydar, Mert Fırat, Nila Fırat, Özgün Aydın, Tunahan Çilingir ve Volkan Yosunlu bir araya geliyor.

İlk iki günkü temsillere bilet bulamayanlar için ‘Deli Bayramı’ 3 Ekim günü 17.00’de ve 18-25 Ekim akşamları 20.30’da DasDas’ta izlenebilecek. Aynı zamanda oyun, sezon boyu DasDas Sahne’de sahnelenmeye devam edecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.