DasDas Haziran Ayı Programını Açıkladı

YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ DasDas’TA SEVENLERİYLE BULUŞUYOR

DasDas’a yaz birbirinden keyifli etkinliklerle geliyor. ‘Zengin Mutfağı’nın 6 akşam boyunca tiyatroseverlerle buluşacağı Haziran ayına DasDas’ın ev sahipliği yapacağı ‘+1 Sunar: Yüzyüzeyken Konuşuruz’ konseri damga vuracak.

Kültür sanat ve eğlencenin merkezi DasDas bu ay kapılarını birçok konuk oyun için açarken ‘Vahşet Tanrısı’ son kez sahnelenerek DasDas’a veda edecek.

DasDas, Haziran ayına keyifli bir konserle giriş yapıyor. Alternatif müziğin öne çıkan gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz DasDas Sahne’de hafızalara kazınacak bir akşama imza atmaya hazırlanıyor. ‘Dinle Beni Bi’, ‘Sen Varsın Diye’ ve ‘Son Seslenişim’ gibi şarkılarıyla son yıllarda müzik listelerinin üst sıralarında yer alan grup ‘+1 Sunar: Yüzyüzeyken Konuşuruz’ konseriyle 3 Haziran akşamı 22.00’de DasDas Sahne’de olacak.

Bu ay DasDas’ın dikkat çeken etkinliklerinden biri de Sermiyan Midyat’ın tek kişilik gösterisi ‘Sermiyan Midnight’ olacak. 4 Haziran akşamı 20.30’da DasDas Sahne’de izleyenlere mizah yüklü bir akşam yaşatacak olan Midyat, çocukluğundan bugüne dek oyunculuğa ve hayata dair meselelerini anlatacak.

DasDas’ın sevilen oyunu ‘Vahşet Tanrısı’, 16 Haziran akşamı 20.30’daki son temsiliyle DasDas Sahne’ye veda ediyor. Binnur Kaya, Dolunay Soysert, Güven Kıraç ile Levent Ülgen gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan ve ebeveynlerin hikayesini eğlenceli bir dille sanatseverlere sunan Celal Kadri Kınoğlu yönetmenliğindeki oyun, son kez seyircilere keyifli bir akşam yaşatacak.

Vasıf Öngören’in usta sanatçı Şener Şen’i sahnede izleme fırsatı sunan oyunu ‘Zengin Mutfağı’ Haziran ayı boyunca altı akşam sahnelenecek. Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketinin zengin bir ailenin mutfağına yansımasını konu alan oyun, 20-21-22-27-28 ve 29 Haziran akşamları 20.30’da DasDas Sahne’de.

Özden Selim Karadana’nın yazdığı ve yönettiği, Algı Eke’nin tek kişilik performansıyla sahneye taşınan ‘Tilkiler ve Kötü Kalpli İtler’ bu ay ilk kez DasDas’akonuk oluyor.Nadia’nın Halep’ten Aksaray’a, geçmişten yarına uzanan yol hikayesini ele alan ‘Tilkiler ve Kötü Kalpli İtler’ 29 Haziran akşamı 21.00’de Anadolu Efes Mavi Sahne kapsamında DasDas Atölye’de olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.