DasDas Akademi oyunculuk Atölyeleri’yle geleceğin yeni yeteneklerini yetiştirecek

DasDas, tiyatro oyunları, konserler, stand-up gösterileri, söyleşiler ve de atölye çalışmalarından sonra yepyeni bir içerikle konuklarını buluşturuyor: DasDas Akademi. Alanında uzman isimlerden oluşan eğitmen kadrosu Oyunculuk Atölyeleri’yle geleceğin yeni yeteneklerini yetiştirecek.

DasDas, oyuncu olmak isteyen pek çok kişiyi DasDas Akademi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Nitelikli oyunculuk çalışmaları gerçekleştirebilmek üzere planlanan oyunculuk atölyeleri, çok yakında başlıyor. Her yıl 20 katılımcı ile sınırlı olacak Akademi’de eğitim alabilecek kişiler 23-24 Kasım tarihlerinde DasDas’ta gerçekleşecek ön eleme ile seçilecek.

blank

Devrim Yakut, Gizem Erdem, Günay Acar, A. Kadir Çevik, Sevda Çevik, Beliz Güçbilmez ve Harun Can gibi alanında uzman, duayen isimlerin eğitmen kadrosunda yer aldığı DasDas Akademi’de katılımcılar Temel Oyunculuk, Role Hazırlık, Doğaçlama, Sahne Bilgisi, Tiyatro Düşüncesi, Dans-Hareket, Şan ve Konuşma-Diksiyon alanlarında deneyim kazanacak.

8’er aylık periyotlar halinde toplamda 2 dönem sürecek olan temel eğitim atölyelerinin son 3 ayında, süreci başarıyla tamamlayan katılımcılar ile bir oyun çalışılacak ve bu oyun DasDas Sahne’de tiyatroseverlerle buluşacak.

Geleceğin yeni yeteneklerini kazandıracak olan DasDas Akademi, çok yakında başlıyor. Detaylı bilgi ve sorularınız için [email protected] mail atabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.