Darbe girişimi gecesi konseri olan Ferhat Göçer yaşadıklarını anlattı

İşte Ferhat Göçer’in ağzından darbe girişimi gecesi yaşadıkları:

15 Temmuz’da konserimin olduğu gün zaten çok hassas bir dönemdeydik ve ben de ona göre hazırladığım bir repertuvar ile sahnedeydim. İlk bir saatte, olaylar başlamadan önce, daha önce belirlediğimiz hassasiyetle programımızı sürdürüyorduk. Daha sonra, sahne yanındaki yardımcılarım tarafından bilgilendirilmeye başlandım, durumu anlamaya çalışıyorlar ve beni bilgilendiriyorlardı.

Ben de yavaşlatılmış bir şekilde programa devam ediyordum. Ülkemizin bir terör saldırısı ile karşı karşıya olabileceğini düşünürken, darbe kelimesi aklımın ucundan bile geçmiyordu. Son olarak Şehitler Köprüsü’nün kapandığı haberinin bana gelmesi ile birlikte, güvenlik sebebiyle, sakince, hiçbir paniğe ve kargaşaya mahal vermeden özenli bir açıklama yaparak durumu seyircilerime izah ettim ve mekanı dolduran binlerce konuğumun yavaşça mekanı terk etmelerini sağladım.

Konser Fenerbahçe burnundaydı, o dakikalarda üzerimizden geçen, alçak uçuş yapan ve sayıları oldukça fazla olan helikopterlerin varlığı durumun ciddiyeti ile ilgili ilk endişelerimizin kaynağıydı. Sonrasında da yaşananları bütün Türkiye gibi ben de üzüntüyle ve acıyla takip ettim.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.