Daniele Santarelli: Tüm hedeflerimize ulaştık

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri 6. maçında Japonya’yı 3-1 yenmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Tüm hedeflerine ulaştıklarını vurgulayan Santarelli, mükemmel bir yaz geçirdiklerini belirtti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya’yı 3-1 mağlup ederek 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılmayı garantiledi. Başantrenör Daniele Santarelli, müsabaka sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Japonya’nın dünyanın en iyi takımlarından biri olduğunu belirten Santarelli, “Öncelikle çok mutluyum. Japonya’ya karşı oynamak kolay değil. Ev sahibi olduğunda oynamak daha zordu. Bir set geçtikten sonra oyun tarzlarına adapte olduk. Dünyanın en iyi takımlardan birisi. Oyuncularım saha içinde konsatrasyonlarını kaybetmedi. Mükemmel voleybol oynadık” ifadelerini kullandı.

‘MÜKEMMEL BİR YAZ OLDU’
Hedeflerinin tamamına ulaştıklarını belirten başarılı antrenör, “Birkaç ay önce birlikte çalışmaya başladık. 3 hedefimiz vardı ve hepsine ulaştık. Yorucu bir yaz oldu ama tüm hedeflerimize ulaştık. Gerçekten mükemmel bir yaz oldu” diyerek sözlerini noktaladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.