CW Enerji bir firmayı daha GES ile buluşturdu

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, iş birliği yaptığı firmalara bir yenisini daha ekledi. Firma, Antalya’da faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurulumunu tamamlandı.

ANTALYA İGFA- Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, bir firmanın daha çatısına güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı. Güneş enerji sektöründe yaptıkları projelerle fark yarattıklarını belirten CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, yenilikçi ve inovatif ürünleri hayata geçirdiklerini söyledi. İleri teknoloji ile donattıkları fabrikalarında, alanında uzman kadroları ile gün geçtikçe büyüdüklerini ve kendilerini sürekli geliştirdiklerini ifade eden Yılmaz, “Yeni teknolojiler sunan, tüm ürün ve hizmetlerinde önceliği müşteri odaklılık ve yüksek kalite olan bir firmayız. Yaşadığımız gezegenin enerji ihtiyacını temiz kaynaklarla karşılamak için öncülük ederek, güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Bu doğrultuda fabrikaların çatılarını GES ile donatmayı sürdürdüklerini dile getiren Yılmaz, Antalya’da faaliyet gösteren bir firma ile de el sıkıştıklarını ve firmanın çatısına 1209 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumunu tamamladıklarını kaydetti.

SAĞLIKLI, YEŞİL TEMİZ BİR GELECEĞİN ANAHTARI

“Güneş enerjisi; sağlıklı, yeşil, temiz bir geleceğin anahtarı” diyen Yılmaz, “Güneş enerjisine yatırım sadece geleceğe yatırım değil aynı zamanda bugünü de daha iyi bir hale getirmenin yollarından biri. Firmaların daha rekabetçi şartlarda üretim yapabilmesi adına güneşten yararlanılması oldukça faydalı. Güneş enerjisinin verimli kullanılması ile maliyetleri büyük ölçüde düşürmek mümkün. Bir diğer önemli avantaj ise firmaların tüketim fazlası enerjiyi satma şansına da sahip olmaları. Bu sayede üretilen fazla enerji firmalar için bir gelir kaynağına da dönüşüyor. Güneş panelleri atıl bir makine gibi kalmıyor, her zaman enerji üretmeye devam ederek işletmeler için bir gelir fırsatı da yaratıyor. Bu büyük bir avantaj olarak firmalara artı sağlıyor” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.