Curry – Jokic düellosunda kazanan belli oldu!

NBA play-offlarında heyecan, bu gece Batı ve Doğu konferanslarında oynanan birer maçla devam etti.

Geçen yılın şampiyonu, Doğu’da normal sezonu 3. sırada bitiren Milwaukee Bucks, serinin 5. maçında Chicago Bulls’u 116-100 yendi ve seriyi 4-1’e getirip konferans yarı finaline yükseldi.

Bucks’ta Giannis Antetokounmpo 33 sayı, 9 ribaunt ve 3 asistle; Pat Connaughton 20 sayıyla; Bobby Portis 14 sayı ve 17 ribauntla oynadı. Bulls’da ise Patrick Williams 23 sayıyla, Nikola Vucevic 19 sayı, 16 ribauntla mücadele etti. DeMar DeRozan ise 11 sayıda kaldı.

Curry – Jokic düellosunda kazanan Warriors

Batı Konferansı’nda normal sezonu 3. sırada bitiren Golden State Warriors, 6. sıradaki Denver Nuggets’ı 5. maçta 102-98 yendi ve seriyi 4-1 kazanarak adını konferans yarı finallerine yazdırdı.

Warriors’ta Stephen Curry 30 sayı, 5 ribaunt ve 5 asistle; Klay Thompson 15 sayı, 9 ribauntla; Gary Payton II ise 15 sayı 3 asist ve 3 ribauntla oynadı. Nuggets’ta ise MVP adayı Nikola Jokic’in 30 sayı, 19 ribaunt; DeMarcus Cousins’ın 19 sayısı mağlubiyetin önüne geçemedi.

NBA Play-Off serilerinde skorlar şu şekilde:

Doğu:

Miami Heat 4-1 Atlanta Hawks
Philadelphia 76ers 3-2 Toronto Raptors
Milwaukee Bucks 4-1 Chicago Bulls
Boston Celtics 4-0 Brooklyn Nets

Batı:

Phoenix Suns 3-2 New Orleans Pelicans
Dallas Mavericks 3-2 Utah Jazz
Golden State Warriors 4-1 Denver Nuggets
Memphis Grizzlies 3-2 Minnesota Timberwolves

Kaynak: Hürriyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.