Cüretkar Gigi Hadid, yine objektif karşısında

21 yaşındaki model Gigi Hadid, kapağında boy gösterdiği bir dergiye üstsüz poz verdi.

21 yaşındaki model Gigi Hadid, Allure dergisinin 2016 Aralık sayısına konuk oldu. Dergi için birbirinden iddialı pozlar veren Hadid’in üstsüz çekilmiş karelerinden bir tanesi de kapak oldu.

gigi-hadid1

Sevgilisi Zayn Malik ve sosyal medya hayatından bahseden Hadid, röportajında samimi itiraflarda bulundu. Zayn’in Gigi Hadid’e üstsüz şarkı söylemesi hakkında; ‘Evet, ona bakmaması zor olmuyor. Bununla ilgili asla şikayet edemem.’ derken, sosyal medyada oldukça popüler olması ve çok iyi kullanmasıyla ilgili olarak ise; ‘Keşke sosyal medyada bir stratejim olsaydı. Bir kitap yazabilip bundan milyonlar kazanabilirdim. Ama sosyal medyadayken asla çalışıyormuş gibi hissetmiyorum. Sanırım doğal olduğum için başarılı oluyorum.’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.