Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’na tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde İtalyan rakibi Imoco Volley’i 3-1 yenerek şampiyon olan VakıfBank Voleybol Takımı’nı tebrik etti.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nın, CEV Şampiyonlar Liginde şampiyon olması dolayısıyla Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Başantrenör Giovanni Guidetti ve oyuncularla telefonda görüşerek tebriklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise “2021-2022 sezonunda elde ettiği üstün başarıları, Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak taçlandıran Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nı şahsım ve milletim adına en içten dileklerimle tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1528444873115947009

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.