Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Payitaht Abdülhamid’e övgü ve teşekkür

Payitaht Abdülhamid’e övgü ve teşekkür

Sultan Abdülhamid’in vefatının 100. yılı dolayısıyla; Yıldız Sarayı’nda düzenlenen “Vefatının 100. Yılında Sultan Abdülhamid’i Anlamak” programına katılarak konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan; TRT’ye ve ES Film’in yapımcılığını üstlendiği dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’e övgü ve teşekkür geldi…

“Payitaht’ı dünyaya süratle ihraç etmemiz lazım!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Abdülhamid’i anlamak açısından dizi olarak misyonunu başarıyla yerine getiren “Payitaht Abdülhamid”e emek verenler ile TRT’ye övgülerini ve teşekkürlerini iletirken; TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e de dizinin dünyaya ihraç edilmesi konusunda seslendi ve şunları söyledi:

“Bu sıralar özellikle TRT’ye çok çok teşekkür ediyorum. Payitaht dizisini şu anda sadece ülkemizde değil, -TRT Genel Müdürümüz de buradaysa- hemen bunların dublajlarını da yapmak suretiyle Körfeze, Avrupa’ya ve dünyanın değişik yerlerine süratle ihraç etmemiz lazım.”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.