Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Özel’ dava!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’li Özgür Özel’e dava açtı. 250 bin lira manevi tazminatın Özel’den tahsili ile mahkeme kararının yüksek tirajlı bir gazetede yayımlanması talep edildi.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, 26 Nisan 2022 tarihinde Çağlayan Adliyesi önünde yaptığı basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik olarak kişilik haklarını ihlal edici mahiyette itham ve isnatlarda bulunmuştu.

TRT Haber’in aktardığı habere göre bu açıklamaları dolayısıyla Özgür Özel aleyhine Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi’nde manevi tazminat davası açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dava dilekçesinde 250 bin lira manevi tazminatın Özgür Özel’den tahsili ile mahkeme kararının yüksek tirajlı bir gazetede yayımlanması talep etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.