Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Demet Akalın’a teşekkür telefonu

İstanbul-İzmir otoyoluna övgüler yağdıran Demet Akalın’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan teşekkür telefonu geldi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, İstanbul-İzmir otoyolundan geçerken sosyal medya hesabından “2 saatte dünya yol geldik. Pahalı deniyor ama İtalya’da otobanlar adım başı para” sözlerini paylaştı. Akalın’ın bu paylaşımı sosyal medyada geniş yankı bulurken, şarkıcıya sürpriz bir telefon geldi.

blank

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı paylaşımla ilgili olarak Demet Akalın’ı arayarak teşekkür etti. Gündemle ilgili yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı, bu haberi paylaşırken de “3 gün üst üste rüyamda gördüm cumhurbaşkanımızı. Hafif bir şok oldum arayınca. Allah ona uzun ömürler versin” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.