Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘çevre’ mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dünya Çevre Günü mesajı dolayısıyla mesaj yayımladı.

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, tabiatın korunmasında her adımın kıymetli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında, “Sanayileşmenin yaygınlaşması, teknolojinin ilerlemesi ve insan kaynaklı sebepler doğa ve çevre üzerinde ne yazık ki tahribat düzeyinde etkilerde bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Tüketim alışkanlıklarındaki aşırılıkların, çevreye ve doğaya karşı duyarsızlıların uzun vadede insanoğluna en büyük zararı vereceğini ifade eden Erdoğan, “Bütün bir insanlık olarak acil şekilde harekete geçerek, sorunu çok yönlü bir yaklaşımla ele almak ve çözümler üretmek zorundayız” mesajını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.