Çukur’un yıldızları Erkan Kolçak Köstendil için Bostancı’da buluştu!

Erkan Kolçak Köstendil’in 4 kıta ve 13 ülkede oynadığı ‘12 Numaralı Adam’ oyununun Türkiye turnesinin finali İstanbul’da yapıldı. Önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen galada Köstendil’i ünlü isimler yalnız bırakmadı.

Erkan Kolçak Köstendil’i, ‘Çukur’dan rol arkadaşları Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Kubilay Aka, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Ece Yaşar, Gökşen Ateş’in yanı sıra dizinin yapımcısı Kerem Çatay, yönetmeni Sinan Öztürk ve senaristi Gökhan Horzum da izlemeye gelen isimler arasında yer aldı.

blank
Kubilay Aka

Oyuncu Miray Daner’le olaylı şekilde ayrılan ve bir gece kulübünde Hilal Altınbilek’le sarmaş dolaş fotoğrafları çıkan Kubilay Aka, ihanet iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Muhabirlerin “Özel hayatınızda ihanet iddiaları ortaya atıldı. Neler söylemek istersiniz?” sorularına Kubilay Aka, “Açıklamaları ben muhattabına yapıyorum. Bu konunun muhattabı da insanlar değil maalesef. Bunu konuşmanın yeri de burası değil. Daha sonra başka bir zaman ve başka şekilde konuşuruz. Başka sorularınız varsa onları cevaplayayım” sözleriyle cevap verdi.


Aras Bulut İynemli sevgilisi Bige Önal

Aras Bulut İynemli, galaya sevgilisi Bige Önal ile el ele katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.