Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka: Ağlamayı seviyorum

Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka, “Aşk Bu Mu” filmiyle Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu. Kahkaha dolu programda Aka, samimi açıklamalarda bulundu.

Yasemin Şefik’in “Çukur’un 2.Sezonunda çok ağlattılar seni….” yorumu üzerine; “Ben ağlamayı seviyorum. Çukur’da üzüntümü atıyorum. Senaristler ağlama sahnesi yazsın bana, ağlarım ben.” dedi.

Bodrumda havalimanında çalışırken keşfedilen Kubilay Aka, “Çalışmak gerekiyor. Her gün yeni bir şeyler oluyor. Çalışmadan olmuyor. Yaptığım işi en iyi şekilde yapmak istiyorum. Sadece şansla olmuyor.”

Çukur dizisi için yazdığı ve söylediği “Gamzendeki Çukur” isimli şarkıyla ilgili ise Kubilay Aka; “Çukur’un enerjisini çok seviyorum. Rap müzikte seviyorum. İleride albüm olur mu…neden olmasın.” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.