Çukur’un başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, dizinin sezon finali tarihini açıkladı

Çukur dizisinde canlandırdığı Aliço karakteri ile büyük takdir kazanan oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gece doğum gününü yakın arkadaşlarıyla kutladı. Kutlamaya katılan Çukur’un başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, dizinin sezon finali tarihini açıkladı.

Oyuncu Rıza Kocaoğlu 40’ıncı doğum gününü önceki gece Arnavutköy’deki bir mekanda kutladı. Kocaoğlu ile aynı dizide rol alan Aras Bulut İymemli, doğum günü partisine sevgilisi Bige Önal ile katıldı

İki saat kaldıkları parti sonrası mekandan birlikte ayrılan Aras Bulut İymemli-Bige Önal çifti, objektilere poz verdi.

SEZON FİNALİ 10 BÖLÜM SONRA

10 bölüm sonra sezon finali yapacaklarını söyleyen oyuncu, ”Yazın tatil mi yapacaksınız? Yoksa film mi çekeceksiniz?” sorusuna, ”Sürpriz projeler olabilir, bekleyip göreceğiz” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.