Çukur’un 71. bölümünün fragmanı yayınlandı

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’un 71. bölümünün fragmanı yayınlandı.

Reyting rekortmeni Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla izlenen dizinin fragmanı dizi severlerin nefesini kesti.

ÇUKUR DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çukur’un son bölümünde; kardeşinin ölümü sonrası deliye dönen Azer, Akın’la birlikte harekete geçti. Bu ekibe Timsah da dahil oldu. Yamaç’ı ortadan kaldırmak için iş birliği yaptılar. Babasının yanında olan Aliço, Çukur’a ve Yamaç’a dönmek için elinden geleni yaptı. Diziseverler Aliço’nun Çukur’a dönüp dönemeyeceğini merak edildi.

Babasının katilinin peşine düşen Vartolu, gittiği yeni hapishanede kendisini bekleyen sürprizlerle boğuşuyor, hapisten kaçan Cumali, İdris’in ölümünden sonra ortaklığı bozan Çizgili Kenan’ın peşine düşüyor. Yamaç, Timsah’ı vuruyor ancak üzerindeki çelik yelek onu koruyor. Efsun’un fotoğrafını yakan Yamaç, “Sırada Efsun var.” diyor. Ancak Efsun’u da öldürmüyor. Seyirciler Yamaç’ın düşmanlarını öldürmemesine anlam veremedi. Gelecek bölümde Yamaç öldü mü kurtuldu mu, Yamaç’ın düşmanlarını öldürmemesinin altında yatan sebep neydi gibi soruların cevapları ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.