Çukurova’da kilitler vuruluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 28. bölüm özeti…

Hünkar’ın ölümden döndürdüğü Züleyha’yı artık daha zor günler bekliyor. Felaketten felakete sürüklenen Züleyha artık yaşamak istemiyor, yaşadığı her saniye onu mahvediyor.

Hünkar’ın kararıyla akıl hastanesine kapatılan Züleyha, hayatının kalanını orada mı geçirecek?

Her olayı yakından takip eden Saniye ve Gaffur, konağın büyük bir sırrına daha ortak oluyor. Yamanlar’ın sırlarını, sermayesi gibi kullanmaya teşne Gaffur, bu sefer hedefine ulaşabilecek mi? Seher, Gaffur’un başına ne çoraplar örecek?

Olanlardan habersiz ofisinde oturan Demir karşısında Jandarma’yı görünce neye uğradığını şaşırıyor. Hakkında Fekeli’nin evini basıp Yılmaz’ı vurduğuna dair şikayet olan Demir parmaklıklar ardına geçiyor.

Herkes Demir’i Jandarma’ya kimin şikayet ettiğini merak ediyor, Fekeli ve Yılmaz bile…

Elim bir kazayı daha atlatarak tekrar hayata dönen Yılmaz, gözlerini açar açmaz Müjgan’ı aradı. Yılmaz, Müjgan’ı bir kez daha geri getirmeyi başarabilecek mi?

Perşembe günlerinin şampiyonu ‘Bir Zamanlar Çukurova’ her Perşembe olduğu gibi bu hafta da yeni bölümüyle ATV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.