Çukur’dan ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’a saygı duruşu

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un yeni bölümünde Yamaç’ın, Sena’ya yapacağı romantik sürpriz ekran başındakilerin ayaklarını yerden kesecek.

Evlendikleri günden bu yana kendilerini fırtınanın tam kalbinde bulan Yamaç ve Sena, uzun süre sonra baş başa kalabilecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’un yeni bölümünde nostalji ve romantizm rüzgârı esecek. Türk Sinema Tarihi’nin ölümsüz klasiklerinden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’a saygı duruşu niteliğindeki sahne, ekran başındakilere duygusal anlar yaşatacak.

Sena’yı bir anda bambaşka bir dünyaya sürükleyen Yamaç, evlendikleri günden bu yana baş başa kalamadıkları için ona büyük bir sürpriz hazırlayacak. Yamaç ve Sena’nın açıkhava sinemasında Kadir İnanır ve Türkan Şoray’ın başrollerini paylaştığı, Atıf Yılmaz’ın unutulmaz başyapıtı ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ı izleyecekleri sahne, izleyicileri de geçmişe götürecek. Yamaç ve Sena, “Sevgi neydi? Sevgi sahip çıkan dost, sıcak insan eli, insan emeğiydi” gibi nice dillere pelesenk olmuş repliğin yer aldığı filmin eşliğinde romantik dakikalar yaşayacaklar.

Bölümün çok konuşulacak anlarından biri olacak bu sahne, Yamaç’ın babası İdris’le ilgili önemli bir hatırasını da açığa çıkaracak.

‘Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 13 Kasım Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.