Çukur’dan RTÜK hamlesi!

Çukur’un RTÜK’ten para cezası almasından sonra yeni bir strateji geliştirerek ceza almanın önüne geçeceği ortaya çıktı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi, barındırdığı şiddet sahneleri ile geçtiğimiz günlerde RTÜK’ten para cezası almıştı. Bu cezadan sonra yapımcının nasıl bir reaksiyon göstereceği merak edilirken, Çukur ekibinin stratejisi ortaya çıktı.

Bundan böyle dizinin ilk 40 dakikasında herhangi bir şiddet sahnesi olmayacak. 40. dakikadan sonra şiddet sahneleri devreye girecek ve çocukların yataklarına girmeleri beklenmiş olacak. Yapımcıların bazı bölümlerde ise hiç şiddet sahnesi koymayacağı ve seyircinin şikayet etmesinin önüne geçmek istedikleri ise öğrenilen diğer detaylar arasında yer alıyor. Bakalım yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran dizi bu taktikle RTÜK’ten ceza almaktan kurtulabilecek mi?

Çukur’da Yamaç ile Vartolu yüzleşmesi nefesleri kesti!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.