“Çukurda Umut Var- Umut Yaşatır”

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi “Çukur” veKansersiz Yaşam Derneği kök hücre ve kan bağışı önemine dikkat çekmek için “Çukurda Umut Var- Umut Yaşatır” sloganıyla yeni bir sosyal sorumluk kampanyasına imza atıyor.

Kansersiz Yaşam Derneği, sezon final bölümüne “Çukurda Umut Var” sloganıyla gerçekleştirdikleri gala gecesiyle destek olan Çukur dizisiyle, kanser hastalığının tedavisinde önemli rol oynayan kök hücre ve kan bağışı farkındalığına dikkat çekmek için yeniden bir araya geliyor.

YAŞA “TIR” YOLA ÇIKIYOR!

Proje kapsamında; YaşaTır adı verilen 80 kişilik mobil eğitim tırı İstanbul, Adana ve Gaziantep’i gezerek kan bağışı ve donörlük konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapacak. Sevilen Çukur oyuncularının da etkinlik alanlarında yer alacağı organizasyonda, tır içinde kan bağışı kazanımı toplum eğitimleri verilecek. Aynı zamanda kan ve donör bağışları kabul edilecek. Kızılay’ın da eşlik edeceği organizasyon 3 Ekim’de İstanbul Balat İspark’ta start verdikten sonra Eminönü ve Ümraniye’de de bulunacak.

Mobil eğitim tırının rotası ise şöyle olacak;

İSTANBUL

3 Ekim Balat İspark,

4 – 5 Ekim Eminönü Meydanı

6 – 7 Ekim Ümraniye Meydanı (Alemdar caddesi sonu trafiğe kapalı alan)

ADANA

9-10-11 Ekim (İstasyon Meydanı)

OSMANİYE

12-13-14 Ekim (Cumhuriyet Meydanı)

GAZİANTEP

15-16-17 Ekim (Demokrasi Meydanı)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.