Çukur’da nefesler Yamaç ve Vartolu’nun yüzleşmesi için tutuldu

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi ‘Çukur’da nefesler Yamaç ve Vartolu’nun yüzleşmesi için tutuldu. Babasının katilinin Yamaç olduğunu öğrenen Vartolu, pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak bölümde kardeşiyle büyük hesaplaşma için karşı karşıya gelecek.

3 sezondur sosyal medyada en çok konuşulan dizi olan ‘Çukur’, izleyicilerin hafızalarına kazınan anlara bir yenisini ekleyecek. Yamaç, geçtiğimiz sezon finalinde babası İdris Koçovalı’yı öldürmek zorunda kalıp bunun yüküyle yaşamaya çalışırken, Vartolu da Sultan’a verdiği sözü tutarak babasının katilinin peşine düşmüştü.

Birkaç bölüm önce hayatının en ağır gerçeğiyle yüzleşen Vartolu ile Yamaç arasında beklenen hesaplaşma, ‘Çukur’un yeni bölümünde ekranlara gelecek. Dizinin tarihinin en soluksuz karşılaşması olacak bu anlarda ikilinin arasında neler yaşanacağı büyük merakla beklenecek.

blank
Çukur

Aksiyon ve duygu yüklü anlarla birlikte finalinde beklenmedik bir ölümün de yaşanacağı ‘Çukur’un yeni bölümü, 3 Şubat Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

Çukur’un 3. Sezon 19. Bölüm tanıtımı yayınlandı! “Ben babamızı…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.