Çukur dizisine 2 yeni transfer birden!

Ekranların sevilen dizisi Çukur’a Kemal karakterinin veda etmesinin ardından sürpriz giriş olacak.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde sular durulmuyor. Kemal karakterini canlandıran Uğur Yıldıran’ın Azer’in kurşunlarıyla hayatını kaybetmesinin ardından diziye iki yeni karakter birden giriş yapacak.

Koçovalı ailesinden Vartolu Sadettin karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil’in babasının katili olduğunu sandığı Ziya’nın peşine düşmek için Almanya Berlin’e gidiyor. Yanında Medet ile yolculuk yapan Vartolu’yu burada sürpriz olaylar bekliyor.

Dizinin Almanya çekimlerinde iki yeni oyuncu birden kadroya dahil oluyor. Nazmi Kırık Yunus karakteriyle Vartolu ile yakınlaşırken, bir çocuk kaçırma olayı nedeniyle Alman oyuncu Folke Paulsen, Hans Zimmerman olarak diziye katılacak.

blank

Nazmi Kırık’ın Almanya’da gerçekleşecek çekimlerin ardından Vartolu ile birlikte Türkiye’ye dönerek ailenin içine katılacağı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan dizide kaçırılan çocuk rolünü ise Uluç Ata Tansoy oynayacak.

Çukur’da şok! Hangi oyuncu diziden ayrılıyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.