Cristiano Ronaldo’dan Messi itirafı

Real Madrid ve Portekiz’in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, katıldığı bir televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu.
Jonathan Ross Show’da kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt veren Ronaldo, kadınların kendisine %50 oranında ünlü olduğu için ilgi duyduğunu, kalan yüzde 50’nin ise uzun boylu, iyi bir vücuda sahip olması ve hala kendi dişlerini kullanabilmesine bağladı.

“GELECEKTE ABD YA DA KATAR’DA OLAMAM”

Cristiano Ronaldo, 30 yaşında olmasına karşın kendisini 25’inde hissettiğini ve 6-7 yıl daha futbol hayatını sürdürmek istediğini ifade etti. Ünlü futbolcu kariyerini zirvede noktalamak istediğini ve gelecekte kendini ABD ya da Katar’da görmediğini de belirtti.

“BALLON D’OR’U MESSI ALIR”

Sürekli olarak kıyaslandığı Lionel Messi ile bu yıl da girişeceği Ballon d’Or yarışına da değinen Ronaldo, kendisinin çok iyi bir sezon geçirmesine rağmen Messi’nin geçen sezon kendisinden daha fazla kupa kazandığını belirterek rakibini daha şanslı bulduğunu da saklamadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.