Cristiano Ronaldo ve Justin Bieber, ‘Goal!’ filminde biraraya geliyor

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ve Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, ‘Goal!’ filminde biraraya gelecek. Sinema dünyası muhteşem bir buluşmaya hazırlanıyor. 2017 mart ayında çekimlerine başlanacak olan filmin kadrosunda Ronaldo ve Bieber’ın yanı sıra David Beckham ve Clint Eastwood da var. 100 milyon sterlinlik dev bütçeye sahip olan film için yapımcılar Justin Bieber’ı ikna etmeye çalışıyor. Los Angeles’ta yaşayan genç bir futbolcunun yükselişini anlatacak olan serinin ilk üç filmi de futbol temasıyla yayınlanmıştı. 3. Film ‘Goal! Taking On The World’ sinemada gösterime girmemiş ve DVD olarak satışa sunulmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.