Cristiano Ronaldo, ünlü Youtuber Berkcan Güven’e anlattı!

Youtuber Berkcan Güven’e konuşan Cristiano Ronaldo, futbola nasıl başladığını ve ilk zamanlar ona kimlerin yardımcı olduğunu açıkladı. Bu süreçte en çok kuzeninin destek olduğunu açıklayan Ronaldo, “Ben futbola başladığımda o kaptandı” dedi.

Türk Youtuber Berkcan Güven uzun zamandır reklamını yaptığı Cristiano Ronaldo ile olan röportajını yayınladı. Kısa sürede Youtube trendlerde birinci sıraya yükselen videoda Ronaldo, özel hayatına dair bilgiler verdi.
Futbola olan ilgisinin 6-7 yaşlarında başladığını söyleyen Cristiano Ronaldo, “Babam doğduğum yer Maderia’nın yerel kulüplerinden biri olan Andorinha’da malzeme sorumlusuydu. Zaman içerisinde ben de onunla birlikte kulübe gitmeye başladım. Orada kendimden büyük oyuncuları antrenman yaparken görüyordum ve hoşuma gidiyordu. Sanırım her şeyin başlangıcı buydu” dedi.

“BEN FUTBOLA BAŞLADIĞIMDA O TAKIM KAPTANIYDI”

Berkcan Güven’in “Bu yolculukta sana yardım eden birileri oldu mu?” sorusu üzerine ise Ronaldo, “Başlangıçta babam ve erkek kardeşim bana yardımcı oldu. Ailemin diğer üyeleri de yanımda oldu çünkü ailem futbolu çok seviyordu” dedi.

Cristiano Ronaldo sözlerine şöyle devam etti;

“Aslında en başta kuzenimi saymalıyım çünkü ben futbola başladığımda o da takım kaptanıydı”

“BU YÜZDEN YILLARDIR MESLEĞİMDE EN TEPEDEYİM”

Cristiano Ronaldo antrenman alışkanlıkları üzerine sorulan bir soru üzerine,

“Başlangıçta tek bir biçimde antrenman yapıyorsunuz. Yaşınız ilerledikçe antrenmanlarınız çeşitlenmeye başlıyor. Ben de bunu gerçekleştirdim. Tabii ki hayatım boyunca antrenmanlarda hep çok çalıştım. Çünkü yetenek başlı başına yeterli değil. Çalışmanız gerekiyor. Futbol için yaşam etiğiniz olmalı. Bu sebeple yıllardır mesleğimde en tepedeyim ve bunu devam ettirmek istiyorum.” açıklamasında bulundu.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.