Cristiano Ronaldo, sosyal medya platformu Instagram’ın tarihine geçti

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal medya platformu Instagram’ın tarihine geçti. Yıldız oyuncu, Instagram’da 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu.

Son günlerde kulübü Manchester United’la yaşadığı problemlerle gündem olan yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, bu kez sosyal medya hesabıyla konu oldu.

2022 FIFA Dünya Kupası’nda Portekiz formasıyla H Grubu’ndaki ilk maçına 24 Kasım Perşembe günü Gana karşısında çıkacak 37 yaşındaki futbolcu, uzun yıllardır zirvede yer aldığı sosyal medyada, yeni bir rekora daha imza attı.

500 MİLYON TAKİPÇİLİ İLK HESAP
Portekizli yıldız, Instagram’da 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu. Paris Saint-Germain’de (PSG) forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi ise 376 milyon hayranıyla Ronaldo’yu takibini sürdürdü.

Model Kylie Jenner 372, şarkıcı Selena Gomez 357, profesyonel Amerikan güreşçisi ve oyuncu Dwayne Johnson 348 milyon takipçiyle Ronaldo ve Messi’nin ardında kalan dünyaca ünlü simalar arasında yer aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.