Cristiano Ronaldo ile Irina Shayk ilişkisi hakkında bomba iddia

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun top model sevgilisi Irina Shayk ile ilişkiye başlamadan önce 5 yıllık sözleşme imzaladığı ve sözleşme süresi bitince ayrıldıkları iddia edildi.

Rus televizyoncu Viktoriya Bonya, Cristiano Ronaldo ve Irina Shayk‘ın ilişkiye başlamadan önce 5 yıllık sözleşme imzaladığını ve sözleşme süresi bitince ayrıldıklarını söyledi.

”ŞU ANDA DA AYNISINI YAPIYOR”

Rus aktris ve televizyon sunucusu Viktoriya Bonya, yaptığı programda Cristiano Ronaldo‘nun Rus model Irina Shayk ile ilişkisinin reklam amaçlı olduğunu söyledi.

Bonya, ”Cristiano Ronaldo ile Irina Shayk, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme bittiğinde ayrıldılar. Şimdiki kadınlar her şeyi yapmaya hazırlar. Cristiano Ronaldo‘nun şu andaki kız arkadaşı da bildiğim kadarıyla sözleşmeli. Ben böyle bir şeyi hayatta yapamazdım. Gerçek bir aile ve gerçek bir koca isterdim.” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.