Cristiano Ronaldo hakkında ortalığı karıştıran iddia!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun, sevgilisi Georgina Rodriguez ile evlendiği iddia edildi. Bu iddia magazin gündemine damga vurdu.

İtalya’nın önde gelen dergilerden Novella 2000, Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo ile sevgilisi Georgina Rodriguez’in evlendiğini iddia etti. “Bomba patladı” başlığıyla haberi veren dergi, Ronaldo ile Rodriguez’in Fas’ta sade bir törenle evlendiğini yazdı.

blank
Cristiano Ronaldo – Georgina Rodriguez

GELİN İLE KAYINVALİDENİN ARASI AÇIK MI?

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez için Fas’ta küçük bir kutlama yaptığı da öne sürüldü. Organizasyonu ise Ronaldo’nun çok eski yıllara dayanan bir dostluğu olan yakın arkadaşı kickbox şampiyonu Badr Hari’nin düzenlediği ifade edildi. Ayrıca Georgina Rodriguez’in, kayınvalidesi Dolores Aveiro ile arasının açık olduğu söylendi. Bu yüzdende çiftin sade bir düğün töreni yaptığı ileri sürüldü.

Önümüzdeki günlerde düğünden birkaç karenin basına verileceği de gelen iddialar arasında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.