Craft Tiyatro’nun, yeni yıl partisinde ünlü isimler bir araya geldi

Craft Tiyatro’nun, 2018’e doğru geri sayarken düzenlediği yeni yıl partisinde ünlü isimler bir araya geldi.

Craft Tiyatro’nun ev sahipliğinde düzenlenen parti Kadıköy Brunelle’de gerçekleştirildi. Bu sezon ‘10,11,12’, ‘Yen’ ve ‘Yutmak’ adlı oyunları devam eden tiyatronun davetine; Dolunay Soysert, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Kenan Acar, İpek Bilgin, Serkan Altunorak, Bora Akkaş, Merve Dizdar, Pınar Deniz, Selen Uçer, Berker Güven, Levent Can, İdil Sivritepe, Ekin Türkmen, Neslihan Yeldan ve Pınar Çağlar Gençtürk gibi başarılı oyuncular katıldı.

blank

CRAFT HAKKINDA: 2011 yılında kurulan CRAFT; CRAFT Tiyatro, CRAFT Oyunculuk Atölyesi ve CRAFT Menajerlik bölümleriyle hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana 700’ü aşkın öğrenciye oyunculuk eğitimi sunan CRAFT; İpek Bilgin, Tuğçe Tanış, Deniz Erdem, Çağ Çalışkur, BenanÖzkaya gibi alanının öncü eğitmenleriyle çalışmaktadır. CRAFT; aralarında Kaset, Kabin, Kalp Düğümü, Garaj gibi kapalı gişe oynayan birçok oyuna imza atmış ve çeşitli ödüllere layık görülmüştür. CRAFT bünyesinde ayrıca; dans, şan, yazarlık atölyeleri gibi farklı eğitimler de bulunmaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.