Corendon Airlines’tan Tekerli Sandalye Tenisi’ne büyük destek

4 kıtadan, 23 ülkeden, 85 tekerlekli sandalye tenisçisi, 2024 Paris Paralimpik Oyunları’na puan toplamak için Antalya’da yapılacak Corendon Airlines Open ve Corendon Sports Open’da mücadele edecek.

Corendon Airlines Open

12-15 Mayıs 2022

Corendon Sports Open

16-19 Mayıs 2022

Megasaray Tennis Academy, Antalya

Türk sporunun en büyük destekçileri arasında yer alan Corendon Airlines, spor alanındaki yatırımlarını güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan “Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvaları”na sponsor olan Corendon Airlines, bu anlamlı iş birliği ile sporda engelleri kaldırmayı hedefliyor.

Corendon Airlines’ın sponsor olduğu Tekerlekli Sandalye Tenisi Turnuvaları, 12-15 Mayıs’ta Engelliler Haftası’nda “Corendon Airlines Open” ve 16-19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Haftası’nda “Corendon Sports Open” adıyla Antalya Megasaray Tennis Academy evsahipliğinde düzenlenecek.

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu organizasyonunun destekleriyle Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan Corendon Airlines Open ve Corendon Sports Open Tekerlekli Tenis Turnuvası’nda 4 kıtadan, 28 ülkeden, 85 tekerlekli sandalye tenisçisi, 2024 Paris Paralimpik Oyunları’na puan toplamak için mücadele edecek.

Antalya’da Megasaray Tenis Academy’de düzenlenecek olan turnuvalarda, aralarında dünya 11 numarası Uğur Altıner’in yanı sıra dünya genç kızlar 7 numarası Zeliha Aksak gibi isimlerin bulunduğu yedi sporcu Türkiye’yi temsil edecek. Bunlara ek olarak kadınlar kategorisinde Japonya’dan dünya 16 numarası Saki Takamuro, Almanya’dan dünya 15 numarası Katharina Kruger ve Fransa’dan dünya 27 numarası Zoe Maras mücadele edecek. Erkekler kategorisinde ise Avusturyalı dünya 23 numarası Nico Langmann, dünya 27 numarası ABD’li Casey Ratzlaff ve dünya 34 numarası Fransız Gaetan Menguy, Paris Paralimpik Oyunları’na puan toplamak için Corendon Airlines Open ve Corendon Sports Open’da korta çıkacak.

Ödüller ve sürpriz hediyeler

Erkek, Kadın, Quad ve Junior kategorilerinde mücadele edilecek turnuvaların ardından kazanan sporculara Corendon Airlines’tan sürpriz uçak ve konaklama ödülleriyle beraber 6.000 para ödülü de dağıtılacak. Bunların yanı sıra Paris’te düzenlenecek olan 2024 Paris Paralimpik Oyunları için de katılım sağlayan tenisçiler puan kazanmış olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.