“Commeetment” ile siz de mutlu ve kaliteli bir hayata adım atabilirsiniz

Commeetment şehirli insanın ciddi ilişki oluşturma sürecinde yaşadığı zorluklara etkili ve güvenilir çözüm sunuyor. Evlilik yolunda ciddi ilişki danışmanlığı, eşleştirme ve tanıştırma hizmeti veren “Commeetment” ile siz de mutlu ve kaliteli bir hayata adım atabilirsiniz…

Özellikle büyük şehirlerde yaşayan insanların evlilik yolunda ciddi ilişki oluşturma sürecinde sıkça yaşadığı zorluk ve belirsizlikleri ortadan kaldırarak, onların hak ettiği kaliteli ilişkiye daha uygun şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla hizmet vermeye başlayan “Commeetment”, güvenilir yapısı, klinik psikolog ve imaj danışmanın da bulunduğu profesyonel ekibi ile kişiye özel ciddi ilişki danışmanlığı, eşleştirme ve tanıştırma hizmeti sunuyor.

İngilizce “Come” (Gel) ve “Meet” (Tanış) kelimelerinin bitişik yazılmasıyla oluşan “Commeetment”; felsefesini söz, taahhüt, bağlılık, adanmışlık, kararlılık, yükümlülük, sorumluluk, sadakat anlamlarına gelen İngilizce “Commitment” kelimesinden alıyor. Bir online ya da internetten tanışma platformu olmayan ve Maslak’ta yer alan ofisinin rahatlığında yüz yüze görüşmelerle offline hizmet veren “Commeetment”, insanlar arasında gerçekleşecek büyülü kimyanın, doğru eşleşen kişilerin yüz yüze görüşmeleri aracılığıyla oluştuğuna inanıyor.

Her insanın mutlu bir birliktelik, kaliteli ve uzun bir hayat yaşaması gerektiğini düşünen “Commeetment”, mutlu bir ilişkinin kuralları olduğunu; zaman, emek ve süreklilik isteyen ciddi bir iş olduğunu bilerek çalışmalarını yürütüyor. Bunun için, üyelerini yakından tanıyıp, süreç içerisinde kişiye özel olarak farklılaştırarak verdiği danışmanlık hizmetleriyle, üyeleri kriterlerine uygun adaylarla, gizlilik ve mahremiyet ilkesini en üst düzeyde sağlayarak buluşturuyor. Verdiği hizmet ile üyelerinin zamanını, enerjisini ve parasını verimli kullanmasına yardımcı da olan “Commeetment”, yanlış insanlarla çıkılan randevularda yaşanan hayal kırıklıklarına bir son vererek, herkesi kendisine uygun kişiyi bulmaya bir adım daha yaklaştırıyor.

Commeetment’ta tüm üyeler titizlikle seçiliyor!

Ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı üyelikle girilebilen “Commeetment”, süreç içinde verdiği kişiye özel danışmanlık hizmetleriyle sonuca ulaşmadaki başarı oranını arttırıyor. İster ücretli ister ücretsiz olsun; üye olmak isteyen herkesle yüz yüze en az bir ücretsiz ön görüşme gerçekleştiren “Commeetment”, tüm üyelerini standart güvenlik kontrolünden geçiriyor ve onlara ilişkiye bağlılık seviyesi ve kişilik özellikleri gibi konularda yol gösterici testler uyguluyor.

Commeetment Üyelik Çeşitleri

Süresi 1 yıl olan Commeetment Classic Üyeliği, üyelerin yakından detaylı tanındığı, beklentilerinin analiz edildiği ve kriterlerine uygun aday arayışı gerçekleştirerek belirtilen süre içerisinde en az 3 adayla görüşme garantisinin verildiği ücretli üyelik çeşidi… Bu süre içerisinde, sonuca ulaşmada başarı oranını arttırmak için üyelere klinik psikolog ve imaj danışmanı gibi uzmanlar tarafından kişiye özel danışmanlık hizmetleri de veriliyor.

Tamamen ücretsiz olan Commeetment Sign in Üyeliği ise en temel seviyedeki üyelik çeşidi… Classic üyelerin kriterlerine uygun profildeki kişilerin arayışının gerçekleştirildiği bir veritabanı üyeliği olan bu üyelik çeşidinde, üyeler için kendi kriterlerine uygun aktif bir arayış gerçekleştirilmiyor.

Eğer hayatınıza değer katacak o önemli ilişkiyi bulmak için ciddiyseniz, kararlılık göstererek ilk adımı atın ve “Commeetment” ile iletişime geçmek için commeetment.com ziyaret edin.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.