‘Come To Beşiktaş’ Diego Costa çılgınlığı Selena Gomez’in rekorunu kırdı

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medyada başlattığı kampanya, Selena Gomez’in rekorunu da kırmış oldu.

Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden ‘Come To Beşiktaş’ kampanyası başlatarak Pepe’de olduğu gibi Chelsea’nin İspanyol golcüsü Diego Costa’yı ikna etmek için devreye girdi.

Diego Costa’nın Beşiktaş Kulübü’nün resmi Instagram hesabından paylaştığı şampiyonluk kutlamalarından bir fotoğrafı beğenmesi taraftarı heyecanlandırdı. Costa’nın profil fotoğrafını da siyah beyaz bir futbol topu yapması dikkat çeken bir diğer detay oldu. Bu gelişmeler üzerine Beşiktaş taraftarları sosyal medyadan Costa’nın Instagram hesabını yorum yağmuruna tuttu.

Costa’nın Instagram’da paylaştığı bir fotoğrafın altına 3 milyondan fazla çeşitli Beşiktaş paylaşımları yapıldı. Çoğu kullanıcı ise ‘Come To Beşiktaş’ yazarak 28 yaşındaki futbolcuya “Beşiktaş’a gel” çağrısı yaptı.

blank

Mesaj yağmuruna Ece Erken, Esra Erol, Sarp Apak ve Murat Boz gibi ünlü isimler de destek verdi.

Instagram’da yorum rekoru 2016’da bir fotoğrafına 1.1 milyonluk yorum alan Selena Gomez’deydi. Beşiktaşlı taraftarlar bu etkileşimle Gomez’in rekorunu da kırmış oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.