“Çok Satanlar” tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Ünlü TV dizisi House of Cards’ın yazarları arasında yer alan Laura Eason’ın kaleminden çıkan “Çok Satanlar” tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yarın akşam (28 Eylül Perşembe) 21.00’de ilk kez sahnelenecek oyunun başrollerinde başarılı oyuncular A. Tansu Taşanlar ve Oya Unustası yer alıyor. “DasDas” prodüksiyonu olarak bu sezon izleyici karşısına çıkacak ilk oyun olan “Çok Satanlar”ın yönetmenliğini Volkan Yosunlu üstleniyor.

“Çok Satanlar” bizi güncel soru(n)larımızla baş başa bırakarak internet çağında mahrem olanın sınırlarının bulanıklaşmasını ve çağa ayak uydurmak diye nitelendirilen kariyer odaklı hırsları sorgulatacak.

“Çok Satanlar” 29 Eylül akşamı ve Ekim ayında da DasDas’ta tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

blank

ÇOK SATANLAR

Yazar: Laura Eason
Çeviren: İlksen Başarır
Yönetmen: Volkan Yosunlu
Yönetmen Yardımcısı: Merve Tokgöz
Kostüm Tasarım: Ezgi Ayvalı
Işık Tasarım: Ayşe Ayter
Dekor Tasarım: Özüdoğru Cici
Oyuncular: A. Tansu Taşanlar, Oya Unustası

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.