“Çok Güzel Hareketler 2” ekibi yeni sozon için BKM Mutfak’da buluştu!

Kanal D’nin güldüren programı “Çok Güzel Hareketler 2”, yeni sezon çekimlerine başladı. BKM Mutfak’ın ikinci kuşağı, izleyenlerinin karşısında öğrenmeye, öğretmeye, kendini eleştirmeye ve geliştirmeye bu sezon da devam edecek.

Geçen sezon kapalı gişe sahneledikleri skeçleri ile hem ekran başındakileri hem de tiyatroya gelen misafirlerini kahkahaya boğan ÇGH2 ekibi, Yılmaz Erdoğan önderliğinde yeni sezon için bir araya geldi. Yaz boyunca Ege turnesine çıkan 22 kişilik ekip, turneler dışında da Köyceğiz’de yeni skeçlerini yazdı; enerji depoladı.

blank
Çok Güzel Hareketler 2

Satışa açılan yeni sezonun ilk biletleri hızla tükendi!

Kanal D’de yer alan bölümleri canlı seyirci ile çekilen ÇGH2’nin satışa açılan yeni sezona ait ilk bölümlerinin biletleri satışa çıktığın gün tükendi.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle 8 Eylül Pazar akşamı Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.