“Çok Akustik” yeni bölümleri ile yaz sezonunda Kanal D’de ekrana geliyor

Müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi’nin ünlü isimleri ağırladığı programı “Çok Akustik” yeni bölümleri ile yaz sezonunda Kanal D’de ekrana geliyor.

Programın yeni bölümüne; “Çok Güzel Hareketler 2” programından tanıdığımız Atakan Çelik ve Safa Sarı’nın yanı sıra müzik dünyasının yeni gruplarından “Kafadar” grubu konuk oluyor.

blank

Çok Akustik’in yeni bölümünde sözleri Murathan Mungan’a ait, Müslüm Gürses’in unutulmaz sesiyle hayat bulan “Nilüfer” ve Fırat Tanış’ın “Yani” adlı eserleri seyirciler ile buluşacak şarkılar arasında yer alıyor. Atakan Çelik’in, 6 yaşında ezberlediği Ercan Saatçi şarkısı olan “Bebeğim”in hikayesi de yine programda ekrana gelecek detaylar arasında…

Türk müzik sektörünün en önemli isimlerinden Ercan Saatçi’nin enerjisi ve samimi sunumuyla ekrana gelecek olan “Çok Akustik” cuma akşamları 00.15’te Kana D’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.