Çocukların sevgilisi ‘Şubadap Çocuk’ 19 Haziran’da Alibeyköy’de

Çıkardıkları çocuk şarkılarıyla kalplerde taht kuran, Youtube’da binlerce hayran kitlesi olan Şubadap Çocuk, 19 Haziran’da Alibeyköy’de sevenleriyle buluşuyor.

Alibeyköy Kültür Evi ile birlikte gerçekleştirilecek organizasyonda Şubadap Çocuk şarkılarıyla Karadolap Parkı’nda miniklere ve gençlere unutulmayacak anlar yaşatacak.

Alibeyköy Kültür Evi organizasyonuyla gerçekleşecek etkinlikte çocuklarımızı palyaço, interaktif oyunlar, projeksiyon gösterisi gibi sürprizler de bekliyor olacak.

Haydi 19 Hazirann Pazar akşamı annenizi ve babanızı kollarından tutup Karadolap Parkı’na getirin. Getirin ki onlar da biraz eğlensin

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.