Çocuklar ve gençler için sosyal alan

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal alanlarda yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını göre sosyal donatısı yüksek oyun alanları yapmaya devam ediyor.

Gerçekleştirdiği yatırımlar ile ilçe merkezlerindeki park, bahçe ve spor tesislerini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşların hayatına değer katan icraatlarını da yerine getiriyor. Bu kapsamda Kartepe Arslanbey Şevkatiye Mahallesine içerisinde yürüyüş yolları, basketbol sahası ve çocuk oyun gruplarının olacağı park inşaatı başladı.

SOSYAL DONATILARIN İNŞAATI BAŞLADI

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından Şevkatiye Mahallesi inşa edilen çok amaçlı ve geniş kapsamlı, sosyal donatılara sahip parkın içerisinde 265 m2 çocuk oyun alanı, 74 m2 fitness alanı, 79 m2 tuvalet ve mescit yapılacak. Bununla birlikte yetişkinler ve gençlerin kaliteli vakit geçirip spor yapabileceği 1.232 m2 futbol sahası, 145 m2 kafe ve soyunma odası, 405 m2 basket sahası ve yürüyüş yolları yapılması planlandı. Park ve Bahçeler ekibi çalışmaların yapıldığı alanda futbol sahası ve basket sahası hatıl beton işlemini yaptı. Alanın içerisinde bulunacak idari binaların kalıpları hazırlandı, aynı zamanda çevre duvarları örülürken, ekipler alanda çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.