‘Çocuklar Sana Emanet’in basın toplantısı gerçekleşti

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’in basın toplantısı gerçekleşti.

Engin Akyürek ve Çağan Irmak’la birlikte filmin diğer oyuncularından Hilal Altınbilek, Şerif Sezer ve Osman Alkaş, vizyon öncesi heyecanlarını basınla paylaştı.

Türk Sineması’nın hafızalara kazınan pek çok filmine imza atan Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’, gösterime girmek için gün sayıyor. Filmin basın toplantısı 13 Mart Salı günü Opera Hotel’de gerçekleşti. Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin basın toplantısında yönetmen Çağan Irmak ile birlikte başrol oyuncuları Engin Akyürek, Hilal Altınbilek, Şerif Sezer ve Osman Alkaş, basın mensuplarının karşısına geçti.

Filmin yönetmeni Çağan Irmak’ın “Filmin adı ‘Çocuklar Sana Emanet’ ama artık bugünden sonra film size emanet diyebiliriz” sözleriyle başlangıç yaptığı toplantıda tüm ekip heyecanlarını dile getirdi. Yıldız oyuncu Engin Akyürek, Irmak ile çalışmanın çok özel bir deneyim olduğunu dile getirirken, Hilal Altınbilek ise ilk beyazperde serüvenini Çağan Irmak ve bu denli güçlü bir ekiple çalışmanın kendisi için ne kadar değerli olduğunu ifade etti. Başarılı yönetmen Çağan Irmak’la sayısını bile artık hatırlamadığı kadar bir araya geldiğini söyleyen usta oyuncu Şerif Sezer, Irmak’ın kendisi için hep unutulmaz karakterler kaleme aldığını dile getirdi. Osman Alkaş da ‘Çocuklar Sana Emanet’in çok güçlü bir hikayesi olduğunu belirtti.

Engin Akyürek’in hayat verdiği Kerem adlı karakterin başından geçen travmatik kaza sonrasında geldiği kasabada karşı karşıya kaldığı sıra dışı olayların anlatıldığı ‘Çocuklar Sana Emanet’, bol sürprizli kurgusu, etkileyici oyunculukları ve çarpıcı hikayesiyle izleyicileri sürükleyecek.

‘Çocuklar Sana Emanet’, 23 Mart’ta sinemalarda!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.