Çocuklar Duymasın’ın İrem’i, Deniz Gök’ten özel açıklamalar

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın samimi ve neşeli sunumuyla ekrana gelen 2.Sayfa’nın bugünkü konuğu, Kanal D’nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın’da İrem karakterini canlandıran Deniz Gök’tü.

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Gök, Birol Güven ile yollarının nasıl kesiştiğinden ve dizi setinde başlayan ilişkisinden bahsetti. Çocuklar Duymasın’ın senaryo grubunda yer alan Etem Caner Karaüç ile çok güzel bir ilişki yaşadığını anlatan Gök, “Caner bugün beni bırakıp başkasına da gitse ben onunla arkadaşlığımı bitirmem, her zaman hayatımda olur.” şeklinde açıklamada bulundu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.