Coca Cola ürünlerine yüzde 20 zam! 2.5 litre 40 liraya yükseldi

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı vatandaşın cebini bükmeye devam ediyor. Temmuz ayının ilk haftası itibariyle Coca Cola ürünlerine yüzde 20 zam geleceği öğrenildi. Böylelikle, 2,5 litrelik kola 40 TL’ye satılacak.

Döviz kurundaki hareketlilik, enflasyondaki artış ve hayat pahalılığı ürünlere zam olarak geri dönüyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı (TBYD) Başkanı Erol Dündar, temmuz ayının ilk haftası itibariyle Coca Cola ürünlerine yüzde 20 zam geleceğini açıkladı. Böylelikle, 2,5 litrelik kola 40 TL olacak.

Kolaya bir önceki zam ise yılbaşına sayılı günler kala gelmişti. Aralık ayının son haftasında 2,5 litrelik kolanın fiyatı 30 TL’ye çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.