CNR Holding geleceğin en büyük pazarı Afrika için çalışıyor

Fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding, Türk ekonomisinin, 2050 yılında 6 trilyon dolar büyüklüğe ulaşacak olan Afrika Pazarından alacağı payı artırmak için Ekim 2020’de Export Gateway to Africa Fuarı’nı hayata geçirecek.

Global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa, öncelikle yapı ve yapı malzemeleri olmak üzere birçok önemli sektörde faaliyet gösteren firmaları, sadece Afrika’nın kamu ve özel sektör kuruluşlarından gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacı ile bir araya getirmeyi hedefliyor.

CNR Holding, Export Gateway to Africa Fuarı ile toplamda 24 Milyar USD’lik ticaret hacmine ulaştığımız Afrika’ya ihracatımızı ikiye katlayarak 50 Milyar USD seviyesine ulaştırmayı planlıyor. Fuar, Türkiye ekonomisi için dünyanın en yeni ve en büyük potansiyelini taşıyan Afrika’ya yeni ve etkin bir ihracat kapısı açacak.

Export Gateway to Africa Fuarı’nda, yapı ve yapı malzemeleri ile beraber mermer, mermer makinaları, seramik, mutfak, banyo ekipmanları, gıda, gıda işleme makinaları, sanayi ürünleri, tarım, tarım makinaları, mobilya, ev tekstili, otel ekipmanları, kimya ve temizlik ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak. Fuarda katılımcı olacak olan tüm firmalar için 54 Afrika ülkesinden alıcılar gelecek.

blank

Fuar, toplamda 1.5 Trilyon USD ithalat yapan tüm Afrika pazarını, Türk ihracatçıları ile buluşturarak geleceğin en büyük pazarını oluşturacak.

Siz de, halen büyük ölçüde ithalata bağımlı olan Afrika pazarından gelecek alım heyetleri ile iş ilişkileri kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:
Murat Önsel
Satış Müdürü
Tel: 0 (212) 463 78 44
[email protected]

İletişim:
Ufuk Önder
Satış Yöneticisi
Tel: 0 (212) 465 74 74 – 2125
[email protected]

İletişim:
Batuhan Ünen
Show Manager
Tel: 0 (212) 463 78 32
[email protected]

CNR EXPO Global Ticaretin Merkezi
CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi / Bakırköy İstanbul | Tel: 0 212 465 7474 Fax: 0212 465 64 50

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.