CNN, Donald Trump’ın açıklamalarını ve konuşmalarını analiz etti

ABD merkezli yayın yapan CNN, Trump’ın açıklamalarını ve konuşmalarını analiz etti. Analiz, Trump’ın 'aldatmaca' anlamına gelen 'hoax' kelimesini 250 kez kullandığını ortaya koydu.

ABD medyasından CNN, ABD Başkanı Donald Trump’ın konuşmalarını ve yazılı açıklamalarını analiz etti. Analizde, bir yıl içinde ‘aldatmaca’ anlamına gelen ‘hoax’ kelimesini 250 kez kullandığını açıklandı.

CNN, ABD Başkanı Donald Trump’ın konuşmalarını ve yazılı açıklamalarını mercek altına aldı.

SÜREKLİ KULLANIYOR

CNN muhabiri Brian Stelter ve yazar Peter Pomerantsev’in yaptığı analiz çalışmasında, ABD Başkanı Trump’ın kendisine yönelik herhangi bir eleştiriyi tanımlamak için sürekli “aldatmaca” kelimesini kullandığını ifade etti.

Trump’ın “Hoax” (aldatmaca) kelimesini sözlü ve yazılı olarak 250 kez kullandığı ifade edildi.

Sputnik’in haberine göre Trump, aldatmaca anlamına gelen “hoax” kelimesini eleştirilere yönelik bir silah olarak kullanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.